DIEP-LOGO
 • Altijd vriendelijk en geduldig
 • Hoog slagingspercentage
 • Unieke leerling app
 • Snel slagen

“Dankzij leerzame en gezellige lessen in no-time geslaagd!!”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Rijschool Twello

De beste start voor je rijopleiding sinds 2012!

Bij Rijschool Twello zorgen we ervoor dat jij de best mogelijke rijopleiding krijgt in Nederland. We passen onze aanpak aan jou persoonlijk aan en kijken naar wat jij nodig hebt om je rijbewijs in één keer te behalen. Maak nu een afspraak voor een proefles en ervaar het zelf!

 • De rijschool bestaat sinds 2012
 • Duidelijk en eerlijk, geen kleine lettertjes!
 • Veiligheid staat bij ons voorop!
 • Enthousiaste en geduldige rijinstructeurs
 • Goed onderhouden lesauto's
 • Auto's verzekerd volgens norm
 • Hoog slagingspercentage
 • Uitgebreide app, met instructiekaart
 • Inzage op rooster van je instructeur en zelf inplannen
 • 10+ jaar succesvol in de branche
 • Rijles in het Engels
 • DE MEEST KWALITATIEVE RIJOPLEIDING

Proefles aanvragen

Proefles is gratis i.c.m. een lespakket.

Z

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere rijinstructeurs, dus je kunt direct starten met rijlessen.

Z

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Je kunt bij DIEP Opleidingen al vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen en slagen op je 17e verjaardag!

Z

Betalen in termijnen

Wil je niet alles in 1 keer betalen? Je kunt de lespakket die bij jou past veilig via iDeal betalen in termijnen!

Z

Schakel en automaat

Je hebt bij ons de keuze om rijles te volgen in een handgeschakelde of automaat lesauto.

Actie! De eerste 10 uur voor maar €400,-

Naast de standaardpakketten die wij aanbieden loopt er momenteel ook een tijdelijke actie bij ons. Met onze pakketten bespaar je maar liefst €150,-

*de actie is alleen geldig voor beginnende leerlingen.

Bekijk hier de actievoorwaarden

 • Goedkoopste van Nederland
 • 10 rijlessen (5 blokuren van 100 min)
 • €40,- per rijles
 • Beperkt aantal plekken beschikbaar

Meld je snel aan want vol = vol!

Autorijschool Twello

Onze opleidingen

Wil je ook een opleiding volgen bij ons? Hieronder kan je een overzicht zien van de kwalitatieve, maar betaalbare opleidingen die wij te bieden hebben.

Autorijles

Motorrijles

Spoedcursus

Theoriecursus

Opfriscursus

Rijschool Twello

Waarom een proefles?

Ben je nog niet zeker welk rijlespakket het beste bij je past? Wil je ontdekken hoe wij rijlessen geven en onze aanpak ervaren? Vraag dan gemakkelijk een proefles aan.

 • Direct zelf achter het stuur
 • Vrijblijvend advies op maat
 • Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt
 • De proefles is geheel vrijblijvend

Vrijblijvende proefles!

Voordat je aan de daadwerkelijke rijlessen begint, start je altijd met een proefles. Tijdens deze kennismakingsrit ontmoet je de rijinstructeur, maak je een rit in de auto en ontvang je persoonlijk lesadvies. Het aantal benodigde lessen wordt bepaald door het advies van de instructeur. Je kunt met de lessen beginnen zodra je 16,5 jaar of ouder bent.

Rijbewijs halen bij DIEP opleidingen?

Opzoek naar de meest kwalitatieve rijopleiding van Nederland? Dan heb je bij ons je bestemming bereikt.
Wil je dit jaar nog je rijbewijs halen? Meld je dan snel aan voor een proefles.
Geen theorie? Geen probleem! Wij helpen je graag daarmee.

Rijlespakketten

Rijlespakketten

Bij DIEP Opleidingen bieden wij verschillende voordelige pakketten aan. We kunnen ook een pakket volledig op maat maken wat precies past bij jou.

Spoedcursus rijbewijs

Binnen 1 maand je rijbewijs

Je vraagt je zeker af hoe dat kan. Door middel van onze unieke examen gerichte les methode en onze unieke instructie video’s kan jij binnen 1 maand je rijbewijs halen

leerling-app

Unieke leerling app

Sneller en voordeliger je rijopleiding afronden

Betalen in termijnen

Betalen in termijnen

Veilig via iDeal betalen in termijnen

 Bij jou in de buurt

Bij jou in de buurt

We rijden in heel veel plekken in Nederland

Autorijles Twello

Wil je graag je rijbewijs B behalen bij Rijschool DIEP Opleidingen? Wij bieden je de kans in Twello en omgeving, met deskundige instructeurs en goed onderhouden lesauto’s. Je kunt al starten met je eerste rijles bij ons vanaf 16,5 jaar. Op je 17e verjaardag kun je direct beginnen met het praktijkexamen. Tot je 18e verjaardag kun je met begeleiding rijden, maar vanaf je 18e verjaardag mag je volledig zelfstandig de weg op!

Bij ons kun je kiezen tussen een handgeschakelde auto en een automaat. Het is goed om te weten dat als je een automaat rijbewijs hebt, ook wel bekend als rijbewijs B met code 78, je alleen een automaatauto mag besturen.

 • Goed onderhouden lesauto’s
 • Uitgebreide app, met instructiekaart
 • Duidelijk en eerlijk, geen kleine lettertjes!

Heb je al gekozen of je liever met een handgeschakelde auto of een automaat wilt rijden en wil je graag autorijlessen volgen? Dan kunnen we van start gaan met de lessen. Bij ons ligt de focus van de lessen op het examen, wat inhoudt dat we voornamelijk oefenen op de routes die het CBR hanteert. Hierdoor zal het praktijkexamen aanvoelen als een herhaling van je lessen, waardoor je kans op succes aanzienlijk toeneemt. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een gratis proefles aan!

Autorijles Twello
Rijbewijs spoedcursus Twello

Rijbewijs spoedcursus Twello

Heb je haast en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Bij DIEP Opleidingen bieden we een spoedcursus rijbewijs aan, waarmee je binnen 1, 2 of 3 weken al achter het stuur kunt zitten. In een kort tijdsbestek bereiden we je grondig voor op het examen.

Je start met een intakeles van 120 minuten. Tijdens deze les bekijkt je rijinstructeur samen met jou hoeveel rijlessen je naar verwachting nodig zult hebben. Vervolgens stellen jullie samen een lesplanning op die past bij jouw schema.

 • Binnen 1 tot 3 weken je rijbewijs
 • Examengerichte rijlessen
 • Hoog slagingspercentage

De spoedcursus voor je rijbewijs wordt volledig aangepast aan jouw niveau. Onze geduldige en ervaren instructeurs maken gebruik van onze unieke lesmethode om je snel klaar te stomen voor het examen. De meeste van onze leerlingen slagen in één keer!

Theoriecursus Twello

Zou je graag je theoriecertificaat willen halen? Het is echt aan te raden om een theoriecursus te volgen. Met onze cursus vergroot je bijna gegarandeerd je kans op succes bij het theorie-examen. Je ontvangt lessen die specifiek gericht zijn op het examen, met handige geheugensteuntjes en echte oefenvragen. Door onze uitgebreide ervaring in deze branche kennen we het examen door en door.

 • Slagen is zo goed als gegarandeerd
 • Examengericht met handige ezelsbruggetjes
 • Dag- en avondopleiding mogelijk

Na de theoriecursus kun je op dezelfde dag nog het examen afleggen, wat het nog beter maakt. Doordat je de lesstof nog vers in je geheugen hebt, vergroot dit aanzienlijk je kans op slagen! Met onze unieke aanpak slaagt bijna iedereen in één keer. Niet alleen bespaar je geld met onze cursus, maar je voorkomt ook onnodige herkansingen!

Theoriecursus Twello
Opfriscursus Rijschool Twello

Opfriscursus

Voel je je niet zo zelfverzekerd achter het stuur, ook al heb je al een rijbewijs? Bij DIEP Opleidingen kunnen we je helpen met een opfriscursus om al je onzekerheden weg te nemen. Samen met jou behandelen we alle aspecten waar je moeite mee hebt en die wat extra aandacht verdienen.

 • Enthousiaste en geduldige rijinstructeurs
 • Veiligheid staat bij ons voorop!
 • Auto’s verzekerd volgens norm

Dankzij onze opfriscursus helpen we je om weer met vertrouwen achter het stuur te zitten en zelfverzekerd de weg op te gaan, zonder aarzelingen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je handige tips te geven en je te begeleiden tijdens het proces.

google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

n-icon

Francisca F

★★★★★

Wat een fijne rijschool! Ik heb zoveel dingen geleerd op een leuke en begrijpelijke manier. Geen ene rijles was saai! Ook hebben de rijinstructeurs veel geduld met mij gehad haha. Maar wat het belangrijkste was, is dat zij heel motiverend waren. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie te lessen!

Nen&Iedries jullie zijn toppers! Bedankt voor de leuke en grappige lessen!❤️❤️ 🏾

c-icon

Chaan Jageswar

★★★★★

Echt een aanrader!!
Na vele rij-instructeurs te hebben versleten ben ik blij met rijschool Diep opleiding. Ik heb super veel geleerd van Noandly, Idries en met name Delicio! Hartstikke bedankt voor jullie geduld en leerzame uurtjes!!!

c-icon

Christel Achea

★★★★★

5 sterren- TOP RIJSCHOOL.
Vandaag heb ik met trots mijn praktijkexamen mogen behalen. Door de Rijinstructeurs die de tijd voor je nemen, die zeer kwalitatief les aanbieden voor hun leerlingen. Die DIEP door het lesstof gaan met hun leerlingen. Ook hebben zij erg veel geduld met de leerlingen, en zijn erg flexibel met tijden als een bepaald tijdstip jou niet uitkomt. Ik kan mij geen betere rijschool bedenken dan Diep opleidingen!

Forever grateful!

Erg bedankt Noandly & Iedries ❤️🙏🏿

g-icon

Gabriella Angelista

★★★★★

Ik heb op 30-10-2018 mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool DIEP opleidingen. Ik had geen betere rijlessen kunnen hebben. Hij leert je niet alleen het beheersen van de auto maar, ook echt autorijden. Auto rijden waar je na het halen van je rijbewijs nog elke dag veel aan terug zal denken en wat aan hebt natuurlijk. Zeker een aanrader !!

t-icon

Tanha Farzad

★★★★★

Goede rijlessen gehad in apeldoorn. Herl erg bedankt voor alles amir!!!

j-icon

Joanna Dunan

★★★★★

Verre weg de beste rijschool. Noandly heeft veel ervaring en wilt dit ook graag met jou delen. Hij blijft ten alle tijden kalm, en stelt je erg gerust, dus ook voor mensen met faalangst is deze rijschool erg aan te raden. Alles word duidelijk uitgelegd en er word de tijd voor je genomen. Kortom DIEP opleidingen is een echte aanrader. 😁

Kies je lespakket

Hieronder kan je onze budgetvriendelijke lespakketten zien.
Kies één van onze rijles pakketten die aansluit bij jouw tempo en wensen!

Schakel lespakketten

Autorijles in een handgeschakelde lesauto voor een rijbewijs B.

Actiepakket

Alleen voor beginnende leerlingen

€400

 • 10 rijlessen (5x blokuur 100 min)
 • €50,- pakket korting
 • Direct beginnen
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Goedkoper kan niet!

Starterspakket

Direct starten met lessen

€1420

 • 25 rijlessen (12x blokuur 100 min)
 • €5,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Basispakket

Meest gekozen

€1865

 • 35 rijlessen (17x blokuur 100 min)
 • €10,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Garantiepakket

Complete rijopleiding met examengarantie

€2700

 • 45 rijlessen (22x blokuur 100 min)
 • €25,- pakket korting
 • Inclusief tussentijdse toets
 • Inclusief voorrijden
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief gratis herexamen
 • Inclusief theoriecursus
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Actiepakket

Alleen voor beginnende leerlingen

€400

 • 10 rijlessen (5x blokuur 100 min)
 • €50,- pakket korting
 • Direct beginnen
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Goedkoper kan niet!

Starterspakket

Direct starten met lessen

€1420

 • 25 rijlessen (12x blokuur 100 min)
 • €5,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

 

Basispakket

Meest gekozen

€1865

 • 35 rijlessen (17x blokuur 100 min)
 • €10,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Garantiepakket

Complete rijopleiding met examengarantie

€2700

 • 45 rijlessen (22x blokuur 100 min)
 • €25,- pakket korting
 • Inclusief tussentijdse toets
 • Inclusief voorrijden
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief gratis herexamen
 • Inclusief theoriecursus
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Automaat lespakketten

Autorijles in een automaat lesauto voor een rijbewijs B met code 78.

Starterspakket

Direct starten met lessen

€1545

 • 25 rijlessen (12x blokuur 100 min)
 • €5,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Basispakket

Meest gekozen

€2040

 • 35 rijlessen (17x blokuur 100 min)
 • €10,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Garantiepakket

Complete rijopleiding met examengarantie

€2925

 • 45 rijlessen (22x blokuur 100 min)
 • €25,- pakket korting
 • Inclusief tussentijdse toets
 • Inclusief voorrijden
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief gratis herexamen
 • Inclusief theoriecursus
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Starterspakket

Direct starten met lessen

€1545

 • 25 rijlessen (12x blokuur 100 min)
 • €5,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Basispakket

Meest gekozen

€2040

 • 35 rijlessen (17x blokuur 100 min)
 • €10,- pakket korting
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief voorrijden
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Garantiepakket

Complete rijopleiding met examengarantie

€2925

 • 45 rijlessen (22x blokuur 100 min)
 • €25,- pakket korting
 • Inclusief tussentijdse toets
 • Inclusief voorrijden
 • Inclusief praktijkexamen
 • Inclusief gratis herexamen
 • Inclusief theoriecursus
 • Vanaf 16,5 jaar
 • Betalen in termijnen

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

Veelgestelde vragen

Hieronder heb je een lijst met de meest voorkomende vragen. Klik op veelgestelde vragen voor meer!

Wat is het gemiddeld aantal rijlessen dat iemand nodig heeft?

Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit erg verschilt per leerling. In Nederland heeft een leerling gemiddeld 43 rijlessen nodig. Neem een gratis proefles en krijg professioneel advies van een van onze rijinstructeurs. Met onze unieke examengerichte lesmethode heb je minder gemiddeld aantal rijlessen nodig om te kunnen slagen.

Als ik bij jullie begin met rijlessen moet ik dan al geslaagd zijn voor mijn theorie?

Nee. Je moet geslaagd zijn voor je theorie-examen op de dag dat je gaat afrijden of voor je tussentijdse toets. Ons advies is om je theorie-examen voor het starten van je rijopleiding te reserveren! Vanwege de lange doorlooptijden bij het CBR is het belangrijk dat je zo snel als mogelijk een theorie-examen gaat reserveren! Wij helpen je graag daarmee!

Kan ik met spoed mijn rijbewijs halen?

Ja, met de spoedcursus kun je binnen 10 dagen je rijbewijs halen!

Wat is een rijbewijs B?

Met Rijbewijs B mag u een personenauto t/m 3.500 kg besturen en maximaal acht personen vervoeren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, mag u met alleen rijbewijs B ook een aanhanger aan de auto koppelen. Zolang het ledig gewicht plus het laadvermogen van de aanhanger maar minder is dan 750 kg. Het trekken van een zwaardere aanhangwagen met alleen rijbewijs B, is ook toegestaan als: 1. het ledig gewicht plus het toegestane laadvermogen van de aanhanger minder is dan het ledig gewicht (kentekengewicht) van de trekauto; én 2. het toegestane gewicht van de totale combinatie niet meer dan 3.500 kg is. Voor zwaardere aanhangers en/of een hoger combinatiegewicht is rijbewijs BE (E achter B) vereist. Lang verhaal kort, een B rijbewijs is een autorijbewijs.

Is het mogelijk om in de avonden en weekenden les te krijgen?

Ja, we geven per instructeur rijles op zaterdag of/en zondag. We geven rijles tot uiterlijk 22.00 uur.

Wat ons uniek maakt

 • De rijschool bestaat sinds 2012
 • Duidelijk en eerlijk, geen kleine lettertjes!
 • Veiligheid staat bij ons voorop!
 • Enthousiaste en geduldige rijinstructeurs
 • Goed onderhouden lesauto's
 • Auto's verzekerd volgens norm
 • Hoog slagingspercentage
 • Uitgebreide app, met instructiekaart
 • Inzage op rooster van je instructeur en zelf inplannen
 • Rijles in het Engels
 • 10 jaar+ succesvol in de branche
 • DE MEEST KWALITATIEVE RIJOPLEIDING

Waar wij rijlessen geven

DIEP Opleidingen geeft rijlessen in Gelderland, Zuid-Holland en Overrijsel. Om specifiek te zijn kan je hieronder de plaatsen zien waar wij actief zijn.

Ben je niet zeker of we bij jou in de buurt rijles geven? Dan kan je gerust contact met ons opnemen. Wij zullen je graag te woord staan!

Twello
Rijschool Twello

Bij Rijschool Twello je rijbewijs b halen

Op zoek naar een rijschool om je rijbewijs B te halen? Bij Autorijschool DIEP Opleidingen in Twello kun je dit op een comfortabele manier doen. Onze deskundige rijinstructeurs staan klaar om je uitstekend te begeleiden. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage bij het CBR. Dus, als je je autorijbewijs wilt behalen, ben je bij ons aan het goede adres!

Waarom zou jе kiеzеn voor rijlеssеn bij DIEP Oplеidingеn in Dеvеntеr?

Wil je rijlessen die perfect passen bij wat jij nodig hebt? Dan is Rijschool DIEP Opleidingen in Twello de perfecte optie. Bij ons krijg je lessen met een aanpak die helemaal op jou is afgestemd. We zorgen ervoor dat de lessen precies aansluiten bij jouw wensen, en we gebruiken altijd een effectieve lesmethode.

Wil je beginnen met je rijopleiding in Twello? Als eerste stap kun je een vrijblijvende proefles nemen. Naar aanleiding daarvan krijg je persoonlijk advies over de rest van je rijopleiding. We koppelen je aan een rijcoach die het beste bij je past en bepalen hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben. Ben je er klaar voor?

Begin direct met een gratis proefles

Zou je het liefst meteen je rijbewijs halen bij een gecertificeerde rijschool in Twello? Dan is Autorijschool DIEP Opleidingen absoluut wat je zoekt. Bij ons staat jouw succes centraal. Onze zorgvuldig gekozen rijinstructeurs doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je slaagt voor je allereerste rijexamen. Je hebt altijd les van dezelfde instructeur, wat je slaagkansen aanzienlijk vergroot.

Verlang je naar kwalitatieve rijlessen en een grotere kans om te slagen bij je eerste examen? Of heb je meer informatie nodig om je te oriënteren? Ons slagingspercentage is hoog en we beschikken over professionele rijinstructeurs die je uitstekend kunnen voorbereiden op je rijexamen voor rijbewijs B. Je kunt zelfs een gratis proefles bij ons volgen, dus twijfel niet en meld je snel aan! Wie weet ben je binnenkort klaar om zelfstandig de weg op te gaan.

Bij de leukste rijschool in Twello

Bij onze rijschool krijg je leerzame en plezierige rijlessen voor verschillende soorten voertuigen. We houden altijd rekening met jouw individuele wensen. De meeste mensen hebben slechts een beperkt aantal lessen nodig om klaar te zijn voor het rijexamen. Maar maak je geen zorgen als je meer tijd nodig hebt, we verwelkomen iedereen. Onze aanpak is persoonlijk en doelgericht, zodat iedereen succesvol kan zijn tijdens de rijlessen.

Waarom kom je niet eens langs bij onze verkeersrijschool en begin je met rijlessen in Twello? Informeer vandaag nog naar de tarieven van onze verschillende rijopleidingspakketten en je kunt snel de weg op met een van onze instructeurs. Het regelen van rijlessen is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest.

Rijles Twello
Rijlessen Twello

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Als je ouder bent dan 16,5 jaar, kun je bij Autorijschool DIEP Opleidingen in Twello direct beginnen met je rijlessen. We passen onze rijopleiding volledig aan jou aan. Bij onze rijschool krijg je de beschikking over moderne lesauto’s en vriendelijke rij-instructeurs. Dankzij onze effectieve lesmethode heb je minder rijlessen nodig. Leer veilig, efficiënt en met plezier rijden. Je kunt zelfs meerdere keren per week rijles nemen, en we bieden voordelige lespakketten waarbij je in termijnen kunt betalen.

 • Zeer scherpe tarieven
 • Rijlessen op jouw eigen tempo
 • Hoog slagingspercentage

Veilig en verantwoord leren rijden

Bij ons staat jouw succes centraal. We streven ernaar je niet alleen te helpen bij het behalen van je rijbewijs, maar ook om veilig en verantwoord aan het verkeer deel te nemen. Je krijgt de beschikking over moderne en goed onderhouden auto’s, en je hebt altijd les van dezelfde instructeur. Bij ons ben je op de juiste plek voor een succesvolle rijopleiding, en we verzekeren je dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs zult behalen.

Flexibel, kwalitatief & betaalbaar!

Bij ons heb je de mogelijkheid om rijlessen te volgen waarbij we je thuis kunnen oppikken in Twello of de nabije omgeving. Ook kunnen we je desgewenst ophalen van je werk of school. Bij Rijschool DIEP Opleidingen zijn zowel overdag als ’s avonds lessen volgen geen probleem, want we zijn heel flexibel. Je hebt verschillende opties voor rijlespakketten, zoals losse lessen, een spoedopleiding of een voordelig startpakket.

Bij ons worden de rijlessen helemaal aangepast aan wat jij nodig hebt. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt ontspannen en genieten van de sfeer in de auto. We hanteren een gestructureerde aanpak in onze lessen, en je kunt altijd op de persoonlijke aandacht van je vaste instructeur rekenen.

 • Rijlessen mogelijk in het Nederlands en Engels
 • Afnemen van losse rijlessen mogelijk
 • In termijnen betalen met iDeal

Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel rijlessen als het examen af te leggen in dezelfde auto. Ook een spoedcursus behoort tot de mogelijkheden, en we ondersteunen je bij het behalen van het theorie-examen. Met ons uitstekende slagingspercentage kunnen we met vertrouwen zeggen dat we de allerbeste rijopleiding in Gelderland aanbieden.

Rijschool DIEP Opleidingen in Twello
Rate this page
Scan de code
Call Now Button