DIEP-LOGO
 • Altijd vriendelijk en geduldig
 • Hoog slagingspercentage
 • Unieke leerling app
 • Snel slagen

“Dankzij leerzame en gezellige lessen in no-time geslaagd!!”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Leerling app

Ons unieke leerling App

Wij maken gebruik van een unieke leerling App waarmee je gemakkelijk je rijlessen kunt inplannen in de agenda van je rijinstructeur, je vordering kunt bijhouden, unieke instructie video’s kunt bekijken en uitleg in stappen krijgt.

 • Bespaar tijd op je rijlessen door instructie video’s en uitleg in stappen
 • Minder rijlessen betekent dat je goedkoper klaar bent
 • Gemakkelijk rijlessen inplannen wanneer het jou uitkomt
 • Online je vordering bijhouden
 • Instructie video’s bekijken waar en wanneer je maar wilt
 • Uitleg in stappen voor elk onderdeel

Lees verder voor een uitgebreid uitleg over ons unieke leerling App!

Leerling app

1. Zelf je rijlessen inplannen

Met onze app kun je gemakkelijk je rijlessen inplannen waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft niet te bellen of te appen met je instructeur en heen en weer te gaan met datums en tijden. Je ziet in de app een overzicht van de agenda van je instructeur, je kiest welke dag en tijdvak je rijles wilt nemen en binnen 2 klikken heb je een rijles ingepland staan! Ook krijg je een avond van te voren een berichtje dat je een rijles ingepland hebt staan zodat je nooit meer een rijles hoeft te vergeten!

 

2. Online leskaart

In de App heb je een online leskaart. Met die leskaart kun je zien welke onderdelen je hebt behandeld en hoe je voor die onderdelen gescoord hebt. Dat is niet alleen handig voor jou maar ook voor je instructeur, zo weten jullie beiden waar er extra aan gewerkt moet worden en wat al goed gaat, zo kan de instructeur zo efficiënt mogelijk les geven!

 

3. Instructie video’s en uitleg in stappen

Voor elk onderdeel wat je gaat leren hebben we in de app instructie video’s en uitleg in stappen. Die kun je kijken waar en wanneer je maar wilt. Door de instructie video’s en uitleg in stappen ben je extra goed voorbereid op je rijles waardoor je extra tijd bespaart op je rijlessen!

 

Autorijles

Wil jij je rijbewijs B halen bij DIEP Opleidingen? Onze rijschool in Rijswijk en omstreken geeft jou die kans in goed verzorgde lesauto’s met vakkundige instructeurs. Je mag bij ons al beginnen met je eerste rijles als je 16,5 jaar oud bent. Op je 17e verjaardag kan je direct afrijden. Tot je 18e verjaardag mag je samen met je begeleider achter het stuur. Op je 18e verjaardag mag je direct al volledig zelfstandig auto rijden!

Je hebt bij ons de keuze om rijles te volgen in een handgeschakelde en automaat lesauto. Houd er wel rekening mee dat je met een automaat rijbewijs, oftewel rijbewijs B met code 78, je enkel in een automaat auto mag rijden. 

 • Goed onderhouden lesauto’s
 • Uitgebreide app, met instructiekaart
 • Duidelijk en eerlijk, geen kleine lettertjes!

Wil je autorijlessen volgen en heb je al een keuze gemaakt of je in een schakel of automaat wilt rijden? Dan volgen de rijlessen. De rijlessen zijn bij ons examengericht, wat dus wilt zeggen dan we voornamelijk gaan rijden op de examenroutes van het CBR. Zo zal het praktijkexamen aanvoelen als een herhaling van de lessen, waardoor het een stuk makkelijker wordt om te slagen. Interesse? Vraag een gratis proefles aan! 

4. Overzicht van je rijlessen

Via de app heb je makkelijk overzicht op je rijlessen. Zo kun je makkelijk zien welk pakket je hebt, hoeveel rijlessen je hebt gereden en hoeveel rijlessen je nog over hebt. Ook kun je zien hoeveel rijlessen je gepland hebt staan en wanneer ze gepland staan. Zo heb goed overzicht op je rijlessen.

 

5. Betalen met iDeal via de app

Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt je openstaande facturen via de app zien en ze gemakkelijk betalen via iDeal met elke bank. Betalen in termijnen is natuurlijk ook mogelijk! 

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

n-icon

Francisca F

★★★★★

Wat een fijne rijschool! Ik heb zoveel dingen geleerd op een leuke en begrijpelijke manier. Geen ene rijles was saai! Ook hebben de rijinstructeurs veel geduld met mij gehad haha. Maar wat het belangrijkste was, is dat zij heel motiverend waren. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jullie te lessen!

Nen&Iedries jullie zijn toppers! Bedankt voor de leuke en grappige lessen!❤️❤️ 🏾

c-icon

Chaan Jageswar

★★★★★

Echt een aanrader!!
Na vele rij-instructeurs te hebben versleten ben ik blij met rijschool Diep opleiding. Ik heb super veel geleerd van Noandly, Idries en met name Delicio! Hartstikke bedankt voor jullie geduld en leerzame uurtjes!!!

c-icon

Christel Achea

★★★★★

5 sterren- TOP RIJSCHOOL.
Vandaag heb ik met trots mijn praktijkexamen mogen behalen. Door de Rijinstructeurs die de tijd voor je nemen, die zeer kwalitatief les aanbieden voor hun leerlingen. Die DIEP door het lesstof gaan met hun leerlingen. Ook hebben zij erg veel geduld met de leerlingen, en zijn erg flexibel met tijden als een bepaald tijdstip jou niet uitkomt. Ik kan mij geen betere rijschool bedenken dan Diep opleidingen!

Forever grateful!

Erg bedankt Noandly & Iedries ❤️🙏🏿

g-icon

Gabriella Angelista

★★★★★

Ik heb op 30-10-2018 mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Helena. Ik had geen betere rijlessen kunnen hebben. Hij leert je niet alleen het beheersen van de auto maar, ook echt autorijden. Auto rijden waar je na het halen van je rijbewijs nog elke dag veel aan terug zal denken en wat aan hebt natuurlijk. Zeker een aanrader !!

t-icon

Tanha Farzad

★★★★★

Goede rijlessen gehad in apeldoorn. Herl erg bedankt voor alles amir!!!

j-icon

Joanna Dunan

★★★★★

Verre weg de beste rijschool. Noandly heeft veel ervaring en wilt dit ook graag met jou delen. Hij blijft ten alle tijden kalm, en stelt je erg gerust, dus ook voor mensen met faalangst is deze rijschool erg aan te raden. Alles word duidelijk uitgelegd en er word de tijd voor je genomen. Kortom rijschool Helena is een echte aanrader. 😁

Rate this page
Scan de code
Call Now Button